Hei

I løpet av 8 års erfaring med webdesign og grafisk design har jeg jobbet fleelance og for flere kommunikasjonsbyrå. I slutten av 2022 avsluttet jeg jobben hos Berre i Trondheim for å gi meg selv større lokasjons-frihet og heller fokusere på min egen bedrift Lervåg Media.

Jeg har stor glede av å hjelpe andre bedrifter med å få ett solid og attraktivt utseende på nett. Og under mine ansatt-perioder er stolt over å ha hjulpet flere større aktører og kjente personligheter i Norge.

Målet mitt er å hjelpe deg med å vise frem din bedrift på den best mulige måten gjennom et unikt og tilpasset nettsteddesign. Jeg legger stor vekt på å forstå dine behov og mål, og jobber tett med deg for å sikre at du får den nettsiden du ønsker.

Har jobbet med mange forskjellige bedrifter som f.eks. Hotell, PT, elektriker firma, vannsport, yoga lærere, investor bedrift, poledancing studio, teknisk kontroll osv.

Ingen er for store og ingen er for små.

Ta gjerne kontakt for å høre mer om hvordan jeg kan hjelpe deg med å realisere drømmen om en flott og vellykket nettside.