Personvernserklæring for lervagmedia.no

 

Vi tar personvernet ditt svært alvorlig og ønsker å være åpne og transparente om hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personlige data. Denne erklæringen gjelder for alle tjenester som tilbys av lervagmedia.no og beskriver hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personlige data.

Innsamling av data: Vi samler inn personlige data når du registrerer deg for vår tjeneste, oppdaterer din profil eller skriver en melding til oss. Dataene vi samler inn kan inkludere: navn, e-postadresse, IP-adresse og annen informasjon du velger å dele med oss.

Formålet med dataene: Vi bruker dataene vi samler inn for å forbedre tjenestene våre, håndtere kundehenvendelser og sende deg relevant informasjon om våre tjenester. Vi kan også bruke dataene til å utføre analyser for å forstå hvordan våre kunder bruker våre tjenester.

Deling av data: Vi vil aldri selge eller dele dine personlige data med en tredjepart uten å først ha fått ditt samtykke. Vi vil bare dele dataene dine med tredjeparter i følgende tilfeller:

  • Hvis det kreves av loven
  • Hvis det er nødvendig for å beskytte våre rettigheter eller eiendom
  • Hvis det er nødvendig for å håndtere kundeserviceforespørsler

Oppbevaring og beskyttelse av data vi tar alle nødvendige forholdsregler for å beskytte dine personlige data mot uautorisert tilgang, endring, deling eller ødeleggelse. Dine data oppbevares på sikre servere med begrenset tilgang.

Dine rettigheter: Du har rett til å få tilgang til dine personlige data som vi har lagret om deg, og du kan be om at dataene dine blir endret eller slettet. Hvis du ønsker å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

Endringer i erklæringen Vi forbeholder oss retten til å endre denne erklæringen når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på vår nettside og vil tre i kraft fra den datoen de er publisert.

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller bekymringer angående personvernet ditt, vennligst kontakt lervagmedia@gmail.com