KGB - Kontrollgruppen Bygg AS

www.kgbas.no

Tjenester

  • Web design
  • UI / UX
  • Nettside

Levering

  • 7 Sider
  • Video
  • Stilguide
  • WordPress

Oppdraget var å utvikle en ny nettside for å presentere virksomheten Kontrollgruppen Bygg AS. Ikke bare tiltrekke potensielle nye kunder, men også fremstille god og oversiktlig informasjon om KGB sine tjenester. Resultatet ble en nettside som representerer deres profesjonelle stil og ekspertise, samtidig som den skal være brukervennlig og enkel å navigere. En klar og tydelig struktur gjør det enkelt for besøkende å finne informasjonen de søker etter.

Målet med den nye nettsiden er å øke synligheten til byrået, fremheve informasjonen på en tydelig måte og gi vekst for virksomheten. 

Stil og farger

#27aaff
#f4f4f4
#00c8b4
#3c3c3b
#ffffff

Tetthetskontroll

Termografi

Uavhengig kontroll

Energirådgivning

Aa

Museo Sans Rounded 54pt

Museo Sans Rounded 40pt

Museo Sans Rounded 20pt

Museo Sans Rounded 18pt

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

Siden

Mitt første skritt i prosjektet var å utføre en grundig analyse av KGBs nåværende konkurranse. Deretter lagde jeg en detaljert designplan og skisserte ut en rekke visuelle konsepter for KGBs nye nettside. Etter å ha diskutert og justert designkonseptene med KGBs team, begynte jeg å utvikle nettsiden ved å bruke de nyeste teknologiene og programvareverktøyene i bransjen.

Godt gjenbruk av merkevare-fargene fra logoen og livlige elementer som gjentas på siden for å gi ett moderne og app-lignende følelse for å forsterke brukervennlighet.

Kom igang med nettisden din nå